Grevinde Alexandra: Derfor er jeg på Smukfest

Grevinde Alexandra af Frederiksborg

Grevinde Alexandra af Frederiksborg

Foto: Kaspar Wenstrup

Grevinden fik sin debut ved musikfestivalen i Skanderborg.

Fredag, 9. august 2019 - af Emilie Jepsen

Smukfest I Skanderborg fylder 40 år, og det betyder naturligvis jubilæumsfest i år. Festivalen har mange stamgæster - men også mange nye glade festivaldeltagere blandt publikum. Og i år var grevinde Alexandra med i Bøgeskoven.

For grevinde Alexandra var det  første gang på Skanderborg, og hun havde en klar plan for, hvilke koncerter der skulle høres. Lukas Graham var højt på listen, for som Alexandra sagde, er de en fantastisk dansk succes. Bandet Level 42 skulle også opleves, for de bringer hende tilbage til 80'erne. 

Udover det skulle der bare hygges med venner og bekendte. 

Den smukke danske sommer 

Sommeren har været gavmild i år, og grevinde Alexandra har nydt sommeren herhjemme.

 - Jeg har altid gerne villet til Smukfest, den ligger i skoleferien, og i år er det lykkedes, og det er en af de få gange, hvor jeg rent faktisk har nydt at være hjemme til en dansk sommer. Og det er Danmark på sit bedste, når man er hjemme om sommeren, fortalte Alexandra til SE og HØR.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Festivalen blev dog ramt af den danske sommers ubestemmelige vejr i går, men kendte og kongelige er alligevel strømmet til for at nyde musikken, hinanden og den stemning, som den store Bøgeskov danner rammerne om. 

Smukfest har også haft besøg af kronprinseparret og deres to ældste børn Chistian og Isabella.