Grevinde Alexandra er stolt af forholdet til Joachim

Grevinde Alexandra
Grevinde Alexandra af Frederiksborg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

I et stort interview med BILLED-BLADET fortæller Alexandra åbent om glæder og sorg.

Onsdag, 20. marts 2013 - af Preben Petersen

Torsdag bringer BILLED-BLADET et stort interview med grevinde Alexandra. Blandt meget andet fortæller hun åbent om tiden efter skilsmissen fra prins Joachim. Her er det hendes oplevelse af det første møde med pressen - fire dage efter offentliggørelsen af skilsmissen. Alexandra og Joachim fulgte sammen prins Nikolai til første skoledag.

– Ja, det var bestemt ikke nogen nem situation. Det er selvfølgelig altid nemmere at vise sig frem, når der kun er noget godt, og alle er glade. Men for os ... altså, vi havde jo talt meget, rigtig meget, før vi kom til den beslutning. Det var
ikke nemt. En ting er at blive skilt, det er frygteligt for alle, også selv om man er enige, men når det sker foran et helt land. Men det hjalp, at vi var to om beslutningen. Og det hjalp meget, at vi dengang bakkede hinanden op, ligesom vi stadig gør. Vi bakker op om hinandens liv, hverdag og allermest omkring vores børn, fortæller Alexandra og tilføjer:

– Og jeg synes virkelig, at prins Joachim og jeg har et super forhold. Jeg har altid set sådan på det, at hvis vi ikke kunne have et godt ægteskab, så har vi det næstbedste. Et godt forhold og en supergod skilsmisse! Da vi skulle igennem krisen, da håbede jeg, at vi kunne komme ud på den anden side og måske være rollemodeller for, hvordan man kan tackle det, som jo er noget af det tungeste i ens liv. Og jeg synes virkelig, at det er lykkedes for os. Vi har også fået ros for det, heldigvis, for det er en frygtelig tid for alle parter. Og jeg synes, det er vigtigt, at man kan vise, hvordan man også kan gøre det.

Du kan læse Trine Larsens STORE interview med åbne og ærlige grevinde Alexandra i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag en 21. marts 2013.