Onsdag, 2. juni 2021 - af af Trine Larsen

Grevinde Alexandra har fået ny kæreste

Grevinde Alexandra
Grevinde Alexandra
Foto: Martin Høien
Grevinde Alexandra har fået ny kæreste. Det bekræfter hendes presserådgiver overfor BILLED-BLADET. Det er BT, der bringer nyheden om grevindens nye kærlighed..

Kærligheden blomstrer hos grevinde Alexandra, der har fået ny kæreste. Det bekræfter hendes sekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen over Billed-Bladet efter, at BT har bragt nyheden om grevindens kærlighed. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Det er korrekt, at grevinde Alexandra og Nicolai Peitersen har set hinanden gennem et stykke tid, men grevinden har ikke yderligere kommentarer til forholdet" siger hun til mediet.

Til BILLED-BLADET uddyber presse-sekretæren:

- Der er ikke yderligere at tilføje. Det er rigtig at de ses, men de vil også gerne se, hvor det fører hen: Det er endnu for tidligt, siger Helle Von Wildenrath Løvgreen og bekræfter, at parret har kendt hinanden "nogen tid".

Nicolai Peitersen
Foto: Mathias Svold / Ritzau Scanpix

For nogle måneder siden kom det frem, at grevinden Alexandra havde investeret i virksomheden "Wikifactory", og det firma står hendes nye kæreste som stifter af.

- Grevinde Alexandra kan godt lide firmaets meget sociale profil. Og så kan hun desuden trække på sin erfaring og kontakte ri Hong Kong, sagde sekretæren tidligere omkring Alexandras investering.

Måske har investeringen været endnu bedre for grevinde Alexandra, der tilsyneladende også har fundet kærligheden efter, at have været single siden 2019.

Grevinde Alexandras kæreste deler tiden mellem Danmark og Kina, så der er heller ikke nogen planer om, at parret skal flytte sammen. Måske sker det først, når grevinden er kommet på plads i sin nye lejlighed i Klarkegade i København.

Endnu er grevindens hus i Charlottenlund, hvor hun bor med sønnen, prins Felix, 18, endnu ikke solgt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden