Grevinde Alexandra: Vi skal sætte pris på de dage, vi har

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Snart bliver grevinde Alexandra 50 år, og i et stort interview i BILLED-BLADET fortæller hun om sit liv og sin dagligdag.

- Uden at det skal lyde negativt, så får vi for hver dag en dag mindre at leve i. Derfor skal vi huske at sætte pris på de dage, der er. Også selv om vi egentlig ikke laver noget særligt. De tanker er kommet til at fylde mere i mit liv, siger grevinde Alexandra, der på mandag den 30. juni fylder 50 år.

I den anledning har hun givet et større interview til BILLED-BLADET, hvor hun ærligt og åbenhjertigt deler de tanker, der er forbundet med at runde så skarpt et hjørne.

Hun fortæller om forholdet til sin mand, Martin Jørgensen, sin eks-mand prins Joachim, sin svigerfamilie, sine venner og ikke mindst om sine to drenge, prins Nikolai og prins Felix, der alt for hurtigt bliver store.

- Jeg beundrer de af mine venner, der har fået sendt deres børn godt afsted. Det er det, jeg går igennem nu, og det er sådan en hårfin balance at få det gjort på den rigtige måde og uden at være for meget en hønemor. Jeg tænker også på mine forældre i den sammenhæng. De gjorde det godt i forhold til os tre teenagepiger. Men de må også have været angste. Tænk, man havde jo hverken mobiltelefoner eller noget dengang, siger grevinden.

Læs det store interview med grevinde Alexandra i BILLED-BLADET på torsdag.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden