Mandag, 6. december 2010 - af af Trine Larsen

Grevinde Alexandras far lever videre i prins Nikolai

Grevinde Alexandra

Grevinde Alexandra

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Grevinden mistede sin far i år, men han lever videre i prins Nikolai, fortæller Alexandra.

- De har jo mistet Deres far i år, hvordan klarer Deres mor sig efter det tab?

- Min mor har det rigtig godt, tak. Hun har et super netværk i Wien, hvor hun bor, og vi har en stor, dejlig familie og gode venner, som hun ser. Nogle gange har hun dårligt tid til at tale med mig, når jeg ringer, fordi hun er undervejs til noget eller er sammen med venner og familie.

- Jeg har jo mødt Deres far mange gange, og han var virkelig en venlig og dejlig mand med et lyst sind og et specielt glimt i øjet.

- Ja tak. Han var en utrolig mand. Og det har Nikolai faktisk arvet en del af. Han har også et lyst sind. Han er aldrig, aldrig sur. Jeg tænker tit, at det er en gave at få. Nikolai bærer aldrig nag, han er sjældent sur, og er han det, varer det kun et par sekunder. Og ligesom min far er han glad, når han slår øjnene op og glæder sig til hver eneste dag. De havde det også så godt sammen, de havde stor glæde af hinanden. De ligner også hinanden, og i sind ligner Nikolai virkelig min far, det dér udadvendte, glade, og han elsker at være sammen med mennesker og få nye udfordringer, siger Alexandra om sin ældste søn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden