30. jan. 2013
Af af Trine Larsen

Grevinde Alexandras mand afviser konkurs

Grevinde Alexandra af Frederiksborg og Martin Jørgensen.
Grevinde Alexandra af Frederiksborg og Martin Jørgensen.
foto: Krestine Havemann
Martin Jørgensen kender hverken til konkurs, tvangsopløsning eller at hans kone skulle redde hans økonomi.

Grevinde Alexandras mand, Martin Jørgensen ærger sig over historier om, at han skulle være gået konkurs med et firma og at et andet skulle være under tvangsopløsning. Martin Jørgensen afviser bestemt, at det skulle være er tilfældet.

Det er de to firmaer, Softwarefabrikken a/s, der tidligere hed Netinnovation A/S og Bureauet 2012 A/S, der tidligere hed Red Star Alliance A/S, som Martin Jørgensen er kommet i søgelyset med.

- Jeg er ikke gået konkurs, og jeg har intet med de pågældende firmaer at gøre Jeg har tidligere haft en meget lille aktie i de omtalte firmaer, men dem solgte jeg sidste år i sensommeren, da dem der havde aktie-majoriteten, ønskede at gå andre veje. Dengang var der ingen problemer med firmaerne, men siden de blev solgt videre, har jeg ikke været involveret. Jeg har heller aldrig været involveret så meget, at jeg har haft med den daglige drift at gøre, fortæller Martin Jørgensen.

Sammen med historien om, at Martin Jørgensen er gået konkurs, bliver også hans hustru, Grevinde Alexandra indblandet, fordi hun har optaget kreditforeningslån i sin villa på Svanemøllevej, der hævdes, at skulle bruges til at hjælpe Martin Jørgensen økonomisk.

- Jeg vil ikke redegøre for min kones private økonomi, kun sige, at intet er mere forkert. Jeg tjener mine egne penge i mit produktionsfirma, Two Plus, der bl.a laver reklamefilm og
film til virksomheder. Og det går da så udemærket, siger Martin Jørgensen.

Læs mere om: