Torsdag, 19. november 2009 — af af Louise Møller

Helle Reedtz-Thott: Jeg forventer meget af mig selv!

Helle Reedtz-Thott
Helle Reedtz-Thott
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Baronesse Helle Reedtz-Thott er både forretningskvinde, mor, adelig og centrum i jetset-livet

35-årige Helle Reedtz-Thott lever et liv tæt på stjernerne blandt Danmarks jetset og med kongelige og kendte venner. Hun sidder på forreste række til alle de store modeshows og er altid lækkert klædt på. Men i baronessens egne øjne rummer hun selv og livet så meget andet end blot overskrifter og den adelige titel. Hendes fokus er et helt andet sted.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Min hverdag er anderledes, fordi jeg bor, hvor jeg bor, som er et sted, hvor der er visse privilegier, som andre måske ikke har, og fordi jeg blandt andet ses med nogle mennesker, som deler samme privilegier. Men jeg står stadig op om morgenen, spiser tre måltider om dagen og udfører et stykke arbejde, siger Helle Reedtz-Thott i et stort og ærligt interview i denne måneds udgave af magasinet IN.

- Nogle har en opfattelse af, at vi er jetsettere, der lever livet i overhalingsbanen, og som ligger på divaen hele dagen og spiser chokolade. Det er en stor misforståelse, siger Helle Reedtz-Thott.

Den gæve kvinde fra Hillerød er mor til tre og gift med sit livs kærlighed, baron Otto Reedtz-Thott. Sammen driver de Gavnø Slot. Helle har indført mange kreative tiltag på det gamle gods, blandt andet livsstilsmesser, specialprodukter med ingredienser fra godsets egne jorde samt eget slotsbryggeri.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden