Helle Reedtz-Thott trækker øl-bryggeri i retten

Helle Reedtz-Thott

Helle Reedtz-Thott

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Helle Reedtz-Thott hiver bryggeri i retten med krav om betaling på en halv million.

Kronprinsesse Marys gode veninde, Helle Reedtz-Thott, der bor sammen med sin mand baron Otto Reedtz-Thott på Gavnø slot, har startet en inkassosag i mod Slotbryggeriet Føniks.

I 2008 startede de to parter et samarbejde, hvor bryggeriet lejede sig ind på Gavnø Slot og samtidig skød baronessen 550.000 kroner ind i forretningen. Nu er samarbejdet ophørt, og Helle Reedtz-Thott vil have sin anpart tilbage, men direktøren for Slotsbryggeriet Føniks, John Serritslev, mener ikke at der er et tilgodehavende mellem parterne.

- De har ikke skudt en eneste krone ind i bryggeriet, lyder det fra direktøren til BT, der samtidig betegner baronessen som grådig.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Helle Reedtz-Thott er ikke enig i den udmelding, og derfor ender sagen nu i retten.

- Vi har indskudt 550.000 kroner i bryggeriet, og det har jeg på skrift, hvor han(direktør John Serritslev, red.) har skrevet under. Men de har aldrig udstedt de anparter, selv om vi har bedt om det i fire år, fortæller baronessen til dagbladet.

Bryggeriet administration og drift kalder hun samtidig uregelmæssig, og derfor vil hun ikke lægge navn til bryggeriet.

- Det er jo klart, at når vi har så stort et økonomisk tilgodehavende, er det ikke noget man bare lige afviger, siger Helle Reedtz-Thott til BT, og ærgrer sig samtidig over at Føniks valgte at gå til pressen med sagen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden