30. mar. 2016
Af Hanne Rask

Josephine af Rosenborg er gravid

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-79338.jpg
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
43-årige Josephine af Rosenborg venter sig til august.

- Vi er meget, meget glade. Det er simpelthen så dejligt, jubler Josephine af Rosenborg, der altid har drømt om at blive mor til tre.

Det kommer til at ske nu, hvor hun sammen med sin nye kæreste, Kenneth Schmidt, venter en lille ny til august.

Efter sorgen over sine forældres død og siden en skilsmisse er det en meget glad Josephine, der fortæller BILLED-BLADET om sine lykkelige omstændigheder.

Josephine af Rosenborg mor til tre

Josephine af Rosenborg lod sig for halvandet år siden skille fra sin tidligere mand, Thomas Schmidt, som hun har børnene Julius, 14 og Clara, 11 sammen med. Den lille ny bliver altså Josephines tredje barn, mens det for 38-årige Kenneth Schmidt er første gang, han skal være far.

Josephine af Rosenborg mistede for godt to år siden sine forældre, grev Christian og grevinde Anne Dorte, med et halvt års mellemrum.

De to blev begravet ved Lyngby Kirke under stor offentlig bevågenhed og med deltagelse fra kongehuset, i det grev Christian er fætter til dronningen.

Sorgen over tabet af forældrene fylder stadig hos de tre døtre, Josephine, Camilla og Feodora, men nu kan de alle se frem til familieforøgelse, når Josephine nedkommer til august.

Læs det store interview med Josephine af Rosenborg i BILLED-BLADET nr. 13, der er på gaden torsdag d. 31. marts.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: