10. apr. 2011
Af af Ulrik Ulriksen

Josephine af Rosenborg holdt kobberbryllup i privaten

Josephine af Rosenborg og Thomas Schmidt kobberbryllup
Josephine af Rosenborg og Thomas Schmidt.
Foto: Lars Laursen
Thomas Schmidt og Josephine af Rosenborg fejrede tolv et halvt år som mand og hustru med et brag af en fest i Virum.

De er stadig som et nærmest nyforelsket par. Også selv om de godt kan tale kontant til hinanden, når maden er ved at brænde lidt på, og der står et halvt hundrede gæster og tripper ude foran. Forelskede og forpustede tog kobberbrudeparret, Josephine af Rosenborg og Thomas Schmidt, imod deres næsten 50 gæster, som alle fik både knus, kram og velkomstdrink.

- Vi har virkelig haft travlt og er først blevet færdige med det hele i sidste øjeblik, fortalte komtesse Josephine BILLED-BLADETs udsendte, der ligesom gæsterne fik den bedst tænkelige behandling. Kobberbrudeparret fik i øvrigt god hjælp af deres børn, Clara og Julius.

Blandt gæsterne var naturligvis den nærmeste familie. Josephines forældre, grev Christian og grevinde Anne Dorte, var blandt de første, der gjorde deres entré via den røde løber foran villaen i Virum. Men den allerførste gæst på plads var prinsesse Elisabeth, der virkelig var i festhumør og i en flot blomstret festkjole. Josephines lillesøster Feodora var også blandt de første gæster sammen med sin mand, Morten Rønnow. Alle Rosenborg'erne var i topform og sørgede for, at Josephine og Thomas fik en festlig aften, som de aldrig vil glemme.

Læs mere om: