Søndag, 30. august 2020 — af Karina Didriksen

Josephine af Rosenborgs lille søn indlagt

Josephine af Rosenborg, ægtemanden Kenneth og sønnen Oscar.
Josephine af Rosenborg, ægtemanden Kenneth og sønnen Oscar.
Foto: Gregers Overvad
Samme dag, som Josephine af Rosenborgs nevø skulle konfirmeres, blev hendes søn Oscar syg og måtte på hospitalet.

Josephine af Rosenborg og hendes mand Kenneth måtte tilbringe lørdag morgen på hospitalet med sønnen Oscar, fordi han pludselig blev syg.

Parret skulle egentlig have været i kirke for at overvære Camilla af Rosenborgs søn Leopold blive konfirmeret, men det nåede de ikke. Heldigvis kunne de være med til festen om eftermiddagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Oscar har fået astmatisk bronkitis, så han er faktisk indlagt. Men de var så søde på Hillerød Hospital at sige, at vi godt måtte tage til konfirmation alligevel. Så det har været lidt kaotisk, fortalte Josephine til BILLED-BLADET.

Det var et chok

Konfirmationen blev holdt hjemme i haven hos hendes tvillingesøster Camilla, og Josephine var glad for at se, at Oscar var begyndt at få det bedre og løb rundt med de andre børn.

- Jeg tror, det er godt, at han kan få tankerne hen på noget andet ved at være her, og han virker glad. Mange siger, at han ser lidt mat ud, men det er jo kun naturligt, forklarede Josephine og tilføjede:

- Det var et chok, at han blev syg, og jeg synes ikke, det var sjovt. Både Kenneth og jeg har været vågne hele natten med ham, fordi han havde besvær med vejrtrækningen.

De store børn var i kirke

47-årige Josephine havde også sine to andre børn, 15-årige Clara og 18-årige Julius, med til konfirmationsfesten.

- Mine store børn tog i kirke alene, fordi vi var på hospitalet med lille Oscar, fortalte hun.

I BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 3. september, kan du læse alt om konfirmationen og se de skønne billeder fra den festlige dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden