Tirsdag, 28. februar 2023 — af Catja Klarskov

Marys maxi-nederdel med smukt print hænger også i skabet hos denne kongelige kollega

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Da Mary besøgte Taj Mahal, bar hun en smuk maxi-nederdel, der også hænger hjemme i skabet hos en af kronprinsessens kongelige kollegaer.

Da kronprinsparret i weekenden besøgte marmormonumentet Taj Mahal i Indien, bar Mary en smuk, spraglet maxi-nederdel, der også hænger hjemme i skabet hos den hollandske kongelige kollega, dronning Maxima.

Sidste gang, kronprinsessen bar nederdelen, var i august 2016, og senere på måneden så man den hollandske dronning i samme flotte design.

Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Men hvorimod Mary bar nederdelen på en afslappet, solrig tur til Taj Mahal, hvor kronprinsparret også fik en rundvisning på stedet og fik syn for Shah Jahans og Mumtaz Mahals sarkofager, så trak dronning Maxima derimod i den orange sag i en lidt anden anledning.

Dronning Maxima 
Foto: Patrick Van Katwijk/AP/Ritzau Scanpix

Dronning Maxima var nemlig at spotte i maxi-nederdelen første gang, da hun deltog i en konference for teknologisk innovation i Jakarta i slutningen af august 2016.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den argentinskfødte dronning Maxima er hustru til den hollandske kong William og sammen har de døtrene prinsesse Amalia (18), prinsesse Alexia (16) og prinsesse Ariane (15).

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden