16. feb. 2015
Af af Trine Larsen

Så tiltræder hoffets nye chef: Jeg glæder mig rigtig meget

Michael Ehrenreich
Michael Ehrenreich
Foto: Lars H. Laursen
Michael Ehrenreich begynder mandag jobbet som hofmarskal.
Mandag får dronningen og prinsgemalen en ny samarbejdspartner, og hoffets ansatte får en ny chef. For da tiltræder Michael Ehrenreich stillingen som hofmarskal. For Michael Ehrenreich bliver det nye job noget af en omvæltning, for han har endnu kun mødt sin kommende chef, dronningen, ganske få gange, senest ved nytårskuren, hvor han naturligvis var inviteret med, så han kunne hilse på hele den kongelige familie og mange af deres nærmeste medarbejdere på én gang og det hele taget se, hvordan den traditionsrige nytårskur foregår.

Jeg glæder mig

Men den egentlige første arbejdsdag som hofstatens øverste chef er i dag, mandag. – Om jeg glæder mig? Ja da. Jeg glæder mig rigtig meget, siger Michael Ehrenreich til BILLED-BLADET. Han blev hentet til stillingen som hoffets øverste chef fra jobbet som direktør i Det Udenrigspolitiske Selskab, hvor han kom til efter at have været mange år i mediebranchen. LÆS OGSÅ: Den nye hofmarskal fylder år

Michael Ehrenreich skal til mange møder

Ehrenreich, der er uddannet journalist, har nemlig både været udenrigskorrespondent, chefredaktør på Berlingske Tidende og medredaktør på Kristeligt Dagblad, så det er en erfaren mand med mange facetter, der sætter sig i kongehusets varme stol. – Om jeg ved, hvad der venter? Ha ha, joh, jeg skal ikke kloge mig, inden jeg er begyndt og kommet godt i gang med jobbet. Men den første dag ved jeg godt, hvad der skal ske – jeg skal til rigtig mange møder, ler den nye hofmarskal.

Læs mere om: