2. jul. 2020
Af Marianne Singer

Sød sommervideo: Baronparret hygger med børnene på Gavnø Slot

Familien Reedtz-Thott i slotshaven på Gavnø Slot. Fra venstre er det Ludvig, 15, Eloise, 11, baronparret og Holger, 13. 
Familien Reedtz-Thott i slotshaven på Gavnø Slot. Fra venstre er det Ludvig, 15, Eloise, 11, baronparret og Holger, 13.
Foto: Lars H. Laursen
BILLED-BLADET har været på besøg på Gavnø Slot, hvor sommerstemningen er helt i top hos baron Otto Reedtz-Thott og baronesse Helle Reedtz-Thott og deres tre dejlige børn.

Børnene har lige fået sommerferie og slotshaven blomstrer i sin fulde pragt, da BILLED-BLADET kommer på besøg hos baronfamilien Reedtz-Thott på Gavnø Slot ved Næstved.

Humøret er højt hos baron Otto Reedtz-Thott, 66, og baronesse Helle Reedtz-Thott, 45, da de sammen med deres tre børn, Ludvig, 15, Holger, 13, og Eloise, 11, viser rundt i slottets fortryllende omgivelser.

Sjov og hygge

– Lige nu er vi i starten af blomsterfestivalen med tusindvis af forskellige sommerblomster, der er i sæson og springer ud løbende. Vores store rosenhave er i fuld blomst nu og blomstrer langt hen i sensommeren, også sansehaven er i fuldt flor, og sommerfuglelandet er åbent. Så man kan gå rundt på opdagelse i de forskellige haver, fortæller baronessen, der matcher de mange farverige blomster flot i sit elegante orange sæt.

Under besøget blev der også tid til at lave en fin sommervideo med baronfamilien i haven og med sø og slot i baggrunden.

Se de mange flotte billeder og læs alt om besøget hos baronfamilien på Gavnø Slot i det nye nummer af BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb27-forsider.jpg

Læs mere om: