Tirsdag, 28. februar 2023 — af Anna Johannesen og Christinna Braun

Sødt billede: Lensbaronesse Molise Iuel-Brockdorff er blevet mormor

Molise Iuel-Brockdorff. 
Molise Iuel-Brockdorff. 
Foto: Lars H. Laursen
Lensbaronesse Molise Iuel-Brockdorff er blevet mormor

Det siges, at børnebørn er livets dessert, og det kan lensbaronesse Molise Iuel-Brockdorff skrive under på.

Hun blev i januar mormor for første gang, da datteren Stephanie fødte sit og manden Yuessef Assis lille søn, som har fået navnet Jacob.

- Han er bare så supersød, den lille mand, og Stephanie er en fantastisk mor. Det har været helt vidunderligt at besøge dem, fortæller lensbaronesse Molise Iuel-Brockdorff til BILLED-BLADET. Hun har lige været i London for at se lille Jacob.

Molise og datteren Stephanie med lille Jacob. 
Foto: Privat

Datteren Stephanie og svigersønnen Yuessef mødte hinanden i London, hvor de begge har arbejdet. Meget af Yuessefs arbejde i energisektoren foregår i Tanzania, og derfor flytter den lille familie snart til Afrika i en periode.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg kunne ikke have fået en bedre svigersøn. De er så skønne sammen, nu også som forældre, fortæller Molise, som dog er lidt bekymret, fordi hun nok må indstille sig på ikke at kunne se lille Jacob så meget, når de flytter til Afrika.

Molise Iuel-Brockdorff fik heldigvis trillet med barnevognen, da hun besøgte familien i London.

- Det var lidt koldt, men himlen var blå, og Jacob lå bare og sov så trygt. Han er det nemmeste lille barn. Han spiser, bøvser og sover. Der er ikke så meget pjat med ham, siger Molise Iuel-Brockdorff.

Selv om titlen som mormor er helt ny, har hun været bedstemor i mange år. Hun blev farmor allerede for 11 år siden, da hendes søn, Frederik Krag-Juel-Vind-Frijs, fik sønnen Carl Johan, og fem år senere kom datteren Anne-Sofie.

Efter skilsmissen fra Stephanies far, Christian Lillelund, blev Molise gift med lensbaron Niels Iuel-Brockdorff fra Valdemar Slot, som er far til Caroline Fleming og Louise ”Duddi” Iuel Albinus.

Niels Iuel-Brockdorff døde i 2017.

Lensbaron Niels Iuel-Brockdorff og lensbaronesse Molise i 2015. 
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden