27. feb. 2023
Af Marianne Singer

Spændende nyhed: Grev Nikolai går nye veje

Grev Nikolai
Grev Nikolai.
Foto: Hanne Juul
Grev Nikolai er blevet tilknyttet yderligere et modelbureau, denne gang i udlandet, og får dermed endnu flere muligheder som model fremover.

Siden grev Nikolai den 1. januar mistede sin prinsetitel har han været god til at tilpasse sig de nye og mere frie rammer.

Således oprettede han kun en måned efter en offentlig Instagram-profil "nikolaitildanmark", hvor han hurtigt fik tusindvis af følgere og nu er helt oppe på flotte 35.000 følgere.

Seriøs karriere

Her har han både delt mere private billeder fra skiferien, men også flotte model-billeder, der viser, hvor seriøst han tager den karriere ved siden af sit studie på Copenhagen Business School.

Og nu ser det ud til, at grev Nikolai kommer til at bruge endnu mere tid på modelkarrieren.

Formidlet samarbejde

Således bekræfter Bente Lundquist, direktør for modelbureauet Scoop Models, som grev Nikolai har hørt under siden 2018, at de har formidlet et samarbejde for ham med det internationalt anerkendte modelbureau Elite i Paris.

Dermed åbner der sig nu endnu flere muligheder indenfor modelverdenen for greven, der fremover måske også kan se frem til spændende influencerjob.

Senest har grev Nikolai lavet en fantastisk foto-serie til Vogue Czechoslovakia med fotograf Eva Wang bag kameraet:

Læs mere om: