Søndag, 29. januar 2023 — af Marianne Singer

Stemningsfuld bisættelse: Grevinde Alexandra tog afsked med sin mor med denne kendte Disney-sang

Grevinde Alexandra ved sin mors bisættelse i Wien.
Grevinde Alexandra ved sin mors bisættelse i Wien.
Foto: Kaspar Wenstrup
Grevinde Alexandra og hendes søstre havde valgt kendte og rørende sange til deres mors bisættelse i Wien. I hele taget blev det en stemningsfuld og personlig kirkelig ceremoni.

Det var uden tvivl et svært farvel for grevinde Alexandra og hendes sønner, grev Nikolai og grev Felix, da de fredag skulle tage afsked med deres elskede mor og mormor, Christa Manley, som blev bisat i Ober Sankt Veit kirken i Wien.

Til gengæld kunne de glæde sig over en meget stemningsfuld og rørende kirkelig ceremoni, hvor de sammen med grevinde Alexandres søstre og deres børn samt gode venner og bekendte kunne mindes Christa og hylde hendes liv. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rørende taler

Ifølge BILLED-BLADETs oplysninger blev gudstjenesten, som præsten Moritz Schönauer stod i spidsen for, indledt med tonerne fra den kendte og Oscar-vindende Disney-sang Colors of the Wind, på dansk Vindens farver, fra filmen Pocahontas.

Også digtet She Is Gone af David Harkins blev fremført på fin vis, mens det mest rørende øjeblik kom, da grevinde Alexandra og hendes søstre sagde mindeord om deres elskede og dybt savnede mor. 

Sorg og savn

Efter flere kendte salmer og bønner blev Christa Manleys kiste båret ud til orgeltonerne af sangen Time to Say Goodbye af Andrea Bocelli, en sang, der rummer følelser om sorg og savn samt tanker om det fortsatte bånd til den person, man mangler i sit liv.

Dermed gav grevinde Alexandra og hendes familie Christa Manley en smuk og stemningsfuld bisættelse med et sidste og følelesladet farvel fra dem, hun holdt mest af. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden