Mandag, 28. februar 2011 - af af Anna Johannesen

Travle Caroline Fleming: Nok at se til med tre børn

Caroline Fleming

Caroline Fleming

Foto: Lars Laursen
Mens Nicklas Bendtner passede sin fodbold i England, tog Caroline Fleming i uge syv sine tre børn med på en lille smuttur til Danmark.

Det var en slank Caroline Fleming, der i forrige uge rykkede ind på Valdemars Slot med sine tre børn, Alexander på seks, Josephine på fire og den lille Bendtner-baby på otte uger.

- Når man har tre små børn at løbe efter og krudt bagi, ja, så gi'r det med vægten sig selv, sagde en glad og storsmilende Caroline, der tog imod i en smart vest over en rullekravesweater, mørke jeans og høje stiletter.

Selv om besøget i Danmark kun varede en lille uges tid, nåede Caroline ud over et par venindebesøg med børnene også at præsentere sin baby for sin far, lensbaron Niels Iuel-Brockdorff og hans kone, Molise. Morfar og Besser, som Alexander og Josephine kalder dem, har nemlig ikke set den lille dreng, siden han blev født i London den 16. december, og de synes selvfølgelig, at han er "noget så dejlig".

- Han er den kønneste lille fyr med en lille smule hår og et par dejlige store blå øjne, siger Molise Iuel-Brockdorff. Niels, og jeg var rigtig glad for at se ham, og det er også så dejligt at opleve, hvor glade hans store søskende er for ham. De er helt syge med ham og kalder ham "lille baby". Vi havde en rigtig fin dag med alle tre børn.

Carolines lillesøster, Duddi, der fik en lille datter i september, har for længst planlagt barnedåb, men så langt er Caroline og Nicklas ikke nået. De ved godt, hvad deres lille dreng skal hedde, men en dato for hans dåb er endnu ikke fastsat.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden