TVILLINGE-TILLYKKE: Camilla og Josephine af Rosenborg fylder 44 år

Josephine og Camilla af Rosenborg.

Foto: Lars H. Laursen

Camilla og Josephine af Rosenberg fejrer fødselsdag i hinandens selskab lørdag.

Lørdag, 29. oktober 2016 - af Lisbeth Grube

Lørdag er der dobbelt op på fødselsdagsfejring i familien Rosenborg. Tvillingesøstrene Camilla og Josephine fylder nemlig 44 år, og dagens to fødselarer har mulighed for at ønske hinanden tillykke fra morgenstunden.

- Jeg har aftalt med min søster, at vi spiser sammen med så mange børn som muligt. Vi hygger os med morgenmad og spiser familiemiddag. Dagtimerne tager vi ad hoc, fortæller Camilla af Rosenborg til BILLED-BLADET.

Og der er ikke noget med at sove længe for Camilla, som i sommer blev skilt fra Mikael Rosanes og er mor til Anastasia, Ludwig, Leopold og Theodor.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Har huset til salg

- Leopold skal til morgentræning klokken 7.30 på Det Kongelige Teaters Balletskole, og så kan jeg lige nå hjem og spise morgenmad, inden Ludwig skal være i skole klokken 9.50. Sådan er det jo med fire børn, smiler Camilla, der også lige når en fremvisning af huset i Birkerød, som er sat til salg.

Gaveønsker har Camilla af Rosenborg kun ét eneste af:

- Jeg ønsker mig den helt store vask af bilen udvendigt og indvendigt. Den fragter mange børn, og Anastasia har fået kørekort og kører også i den, så det vil være dejligt at få en helt ren bil i fødselsdagsgave, siger hun.

Søster Josephine af Rosenborg er nybagt mor til Oscar med kæresten Kenneth Schmidt og har børnene Julius og Clara fra tidligere ægteskab. 

LÆS MERE: Josephine af Rosenborg mor for tredje gang