Onsdag, 11. december 2013 — af af Marianne Singer

VIDEO: Kom indenfor på Tranekær Slot

grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig
Grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig
BILLED-BLADET har været på besøg hjemme hos grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig.

Udenfor er der gråt og regnfuldt, men indenfor emmer der af hygge og varme, da BILLED-BLADET ankommer til Tranekær Gods på Langeland. Vi er kommet for at høre lidt om, hvordan grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig blev slotsfrue på slottet, som hendes mand, grev Christian Ahlefeldt-Laurvig i sin tid overtog efter sine forældre.

Familiens yngste medlem, Benedicte på fire år, viser sammen med mor glad rundt i de historiske rum, hvoraf en del af dem i dag bliver benyttet som gæsteværelser.

Rummene har grevinden været med til at renovere, og der er i hver af dem overraskende små og fine detaljer, der gør opholdet i bygningen til en eventyrlig oplevelse.

Masser af værelser

I alt er 14 dobbeltværelser og mødelokaler til rådighed for erhvervskunder og andre interesserede. Derudover ejer parret er parret også ejer af to ferieboliger.

Med fem sammenbragt børn, et fælles barn og to plejebørn er der altid masser af liv i det smukke hjem, selvom ikke alle bor på slottet mere. Lige denne dag er der dog stille og roligt, og grevinden giver sig god tid til at fortælle om livet på godset i familiens store, moderne køkken.

SE VIDEOEN FRA SLOTTET HERUNDER:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden