Lørdag, 4. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Ærlig Bagedyst-vinder Liv Martine åbner op om problemer med at amme sin søn: Sådan har manden hjulpet

Liv Martine Hansen
Liv Martine Hansen
Foto: Søren Jul Lamberth
Den tidligere vinder af "Den store bagedyst" har oplevet store udfordringer med amningen af sin lille søn, men hendes mand har på meget håndgribelig vis hjulpet projektet i gang

Liv Martine Hansen er af de fleste nok bedst kendt som vinderen af den fjerde sæson af "Den store bagedyst" tilbage i 2015. 

I dag arbejder hun stadig med kagerne som omdrejningspunkt i sin virksomhed "Kagetid", hvor hun sælger kageudstyr og kagebøger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lige nu er kagedronningen dog delvist på barsel med sin lille søn, Luis, som kom til verden i oktober 2022.

Og det er netop under barslen, at Liv Martine har oplevet udfordringer med noget meget væsentligt - nemlig amningen.

Det åbner hun nu op om under en ny Instagram-video fra Thailand, hvor familien holder ferie i disse dage.

- Jeg havde en eller anden forestilling om, at amning bare var at koble babyen på. Men det er jo for pokker ALT andet end det. Men for pokker, hvor havde jeg dog glemt, hvor hardcore det er, at starte et ammeforløb op med en nyfødt, skriver hun til videoen, hvor hun ses med sin lille søn i skødet i færd med at amme.

Manden har hjulpet

På både humoristisk og ærlig vis, fortæller Liv Martine, hvordan hendes mand, Mads Niemann, har været behjælpelig med at få amningen igang.

- Vi har været igennem alt fra at Mads har malket mig, ja du læste rigtigt, malket mig som en ko, masseret mine bryster efter HVER amning, fyldt små pipetter med min modermælk for at sprøjte det ind i siden af munden, mens Luis ammede for at få ham mere i gang og få mælken til at løbe, formede mine lange patter, så det var nemmere for Luis at amme, og jeg skal komme efter dig. 

Liv Martine Hansen og Mads Niemann blev gift i 2019, og udover lille Luis har parret også sønnen Frode fra oktober 2020.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden