Ærlige Rikke Hørlykke afslører sin mand i ny bog

Rikke Hørlykke og Klavs Bruun Jørgensen

Rikke Hørlykke og Klavs Bruun Jørgensen

Foto: Birger storm

Håndboldspiller, Rikke Hørlykke, fortæller i ny bog om det at leve med en jaloux ægtemand

Tirsdag, 17. november 2009 - af Louise Møller

Rikke Hørlykke fortæller i bogen "Kvinden i skyggen", om at leve i et forhold, hvor hun gik fra at være den anonyme i offentligheden til at være den medierne pludselig kontaktede. Hendes mand håndboldspilleren, Klavs Bruun Jørgensen var fra starten den der var "på" og det havde Rikke det fint med.
For Klavs var det derfor en svær pille at sluge, da Rikkes håndboldkarriere var på sit højeste og mediernes søgelys blev vendt mod hende. Det skriver BT i dag.

Bogen er skrevet af Karina Sanggaard Fog, som skildrer 10 forhold, hvor kvinden enten er gift eller er kæreste med en kendt sportsstjerne.

Rikke fortæller om Klavs´ jalousi over, at være blevet skubbet i baggrunden og om hvordan stemningen på hjemmefronten vendte. - Havde jeg en vigtig kamp om søndagen, skulle Klavs tit i byen med gutterne om lørdagen. Der var ikke meget support at hente derhjemme, men en dag fik vi talt om det, siger Rikke.

Mænd har nok lidt sværere ved at være i baggrunden end kvinder. Egentligt ønskede han jo bare det bedste for mig, siger hun, og har i dag en kæmpe respekt for Klavs´mod til at indrømme sine problemer.

Sammen har de sønnen Aksel Nikolaj og Rikke spiller stadig håndbold. Omend på et lidt andet plan, da familien er det vigtigste for den unge sportsstjerne.