6. apr. 2010
Af af Jan Bergman

Agnetha Fältskogs hemmelige 60-års fødselsdag

Agnetha Fältskog ABBA
Agnetha Fältskog
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Verdensstjernen fra ABBA Agnetha kunne mandag fejre sin 60-års fødselsdag.

ABBA-stjernen Agnetha Fältskog rundede mandag et skarpt hjørne, og den verdenskendte sangerinde valgte at fejre 60-årsdagen i hemmelighed og på et ukendt sted.

Den svenske superstjerne har gennem de seneste mange år levet tilbagetrukket fra det offentlige søgelys, og hun er efterhånden blevet kendt som en meget sky person.

Det sker kun meget sjældent, at sangerinden dukker op ved officielle anledninger, primært fordi Agnetha slet ikke trives i rampelyset mere.

Ifølge den svenske avis Expressen var fejringen af stjernens 60-årsdag ikke nogen undtagelse, og den sky Agnetha valgte at holde festlighederne hemmeligt og på et ukendt sted.

Björn Ulvaeus, som var gift med Agnetha Fältskog gennem otte år, 1971 til 1979, og som har datteren Linda Ulvaeus sammen med sangerinden, udtaler, at ikke engang han har haft kendskab til fødselsdagsplanerne.

- Jeg ved faktisk intet. Det gør hun nok et sted, hvor ingen ved, hvor hun er. Jeg ved heller ikke, hvor hun er, fortæller Björn Ulvaeus til Expressen, da de spørger til Agnethas fødselsdagsplaner.

Læs mere om: