23. nov. 2022
Af Josephine Sjelhøj

Albert Rosin Harson om forholdet til Jenna: Vi mærker ikke aldersforskellen

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge
Albert Rosin Harson og Jenna Bagge
Foto: Dan Mariegaard
En forelsket Albert Rosin Harson fortæller om forholdet til Jenna Bagge.

Det var meget naturligt for Albert Rosin Harson og Jenna Bagge at blive kærester.

Det fortæller han i podcasten ”Jagten på en ven”, hvor Neel Rønholt og Julie R. Ølgaard er værter.

I afsnittet spørger de to skuespillere Albert Rosin Harson om, hvorvidt aldersforskellen på 14 år har haft en betydning for forholdet.

Ifølge den forelskede skuespillere har det slet ikke spillet en rolle for deres kærlighed, og han føler, at han kan være helt sig selv i forholdet.

Dog indrømmede han, at han godt kan forstå, hvis man synes, deres aldersforskel er speciel, og skuespilleren havde også betænkeligheder i begyndelsen af forholdet.

- Jeg var da nervøs for, hvad mine venner og familie ville sige til det. Det føltes meget naturligt for os at være sammen og være kærester. Vi klinger godt sammen og mærker ikke aldersforskellen, men set udefra, når man hører alderen, kan det da godt lyde ret specielt, fortæller Albert Rosin Harson ærligt i podcasten.

Skuespilleren fortæller også, at han forsøger at undgå kommentarsporet under artikler om parret. Dog har han lagt mærke til den store kærlighed, mange har sendt deres vej, hvilket han sætter stor pris på.

Romantisk skøjtedate

Det forelskede par har fået mere tid sammen siden ”Vild med dans” sluttede tidligere på måneden.

De kunne således i sidste uge nyde en romantisk eftermiddag sammen på Broens Skøjtebane i København. Du kan se søde billeder fra daten her.

Læs mere om: