Lørdag, 21. marts 2009 - af af LIsbeth Grube

Alexander Kølpin bliver hotelkonge i Tisvildeleje

Alexander Kølpin har store planer med to dejlige hoteller i Tisvildeleje.
Alexander Kølpin har store planer med to dejlige hoteller i Tisvildeleje.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Hele familien står bag balletdanseren i hans kamp for renovere to dejlige badehoteller.

Et ton maling er netop læsset af på gårdspladsen, og Alexander Kølpin står midt i to hotelrenoveringer. Han har travlt som aldrig før. Den tidligere solodanser er blevet direktør for to hoteller i strandparadiset Tisvildeleje - og opstarten er bestemt ingen badeferie.

- Jeg har udskudt det med at sove. Det er et sindssygt krævende projekt, og jeg løber hele tiden ind i problemer. Men jeg går op i det med liv og sjæl. Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse, fastslår Alexander, som skal være færdig med begge hoteller først i april.

Uden held havde han forsøgt at finde egnede bygninger i København. I stedet foreslog han sin far at overtage direktørposten på Helenekilde Badehotel og Tisvildeleje Strandhotel, som ejes af Jes Kølpin.

- Heldigvis sagde han ja, og nu glæder jeg mig til at give andre en rigtig god oplevelse. Jeg har boet på hotel halvdelen af mit liv og noteret alle ideer ned i en lille sort bog, siger hotelbossen, som bruger alle sine vågne timer på at få styr på alt fra nye badeværelser til interiør.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden