13. jul. 2018
Af Lisbeth Grube

Amalie Dollerup i Cirkusrevyen: Mine kolleger er de sejeste

Amalie Dollerup
Foto: Lars H. Laursen
Amalie Dollerup er begejstret over, at Cirkusrevyen kunne spille torsdag aften med tilpasninger uden sygdomsramt Ulf Pilgaard på holdet.

Efter Ulf Pilgaard i onsdags blev indlagt til undersøgelse for smerter i maven, og Cirkusrevyen derfor måtte aflyse showet samme aften, tog resten af holdet i Cirkusrevyen affære.

Fordi alle tog udfordringen op, kunne Cirkusrevyen alligevel spille torsdag aften. Til stor henrykkelse for Amalie Dollerup, som i år spiller i revyen for første gang.

De sejeste kolleger

- Det er simpelthen de sejeste og modigste kolleger, jeg har!!! Aldrig har jeg oplevet så stor opbakning og holdånd som herude på Cirkusrevyen, skriver Amalie Dollerup i en Instagram-post, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

Amalie overtog eksempelvis en af Henrik Lykkegaards roller, mens Lykkegaard så tog Ulfs rolle, og Amalie begyndte finalen i stedet for Ulf. Og Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard imponerede ved at lære hver en monolog.

- Det var vildt og nervepirrende på samme tid, og publikum bakkede heldigvis op, og vi er alle meget lettede over, at det gik så godt. Tak for denne vilde oplevelse! Og så hepper vi på, at Ulf er tilbage så snart som muligt, skriver Amalie Dollerup på Instagram om Ulf Pilgaard, som heldigvis er i bedring.

Læs mere om: