Søndag, 5. juni 2011 - af af Henrik Salling

Amin Jensen sætter huset til salg – det er for stort

Skulle man have lyst til at blive ejer af 310 kvadratmeter dejlig villa med direkte udsigt til Damhussøen i Vanløse ved København, skal man gribe forholdsvist dybt i lommen efter knap otte millioner kroner.
Skulle man have lyst til at blive ejer af 310 kvadratmeter dejlig villa med direkte udsigt til Damhussøen i Vanløse ved København, skal man gribe forholdsvist dybt i lommen efter knap otte millioner kroner.
Foto: Birger Storm
Komikeren Amin Jensen og Line Branth har sat deres hus i Vanløse til salg. Det betyder blandt andet et farvel til en helt unik udsigt

Græsset er grønt. Ænderne snadrer i Damhussøen, og den lukkede have danner en perfekt ramme for de to børn, Lykke og Lærke. Alligevel vælger komikeren Amin Jensen og kæresten Line Branth nu at sætte deres hus i Vanløse ved København til salg. Ikke på grund af, at de er trætte af den fantastiske udsigt eller på grund af den store herlighedsværdi, som huset også har.

- Men huset er lidt stort, og vi vil simpelt hen bare gerne have lidt mindre plads, fortæller Amin, mens deres 14 måneder gamle datter, Lykke, vandrer op og ned langs bordet i det store åbne køkken. Husets hjerte og det sted, hvor familien opholder sig mest.

- Vi har været utrolig glade for at bo her. Det er jo her, vi har startet vores familie, og vi har et helt specielt forhold til huset, siger Line, mens hun forsøger at sætte et hårbånd på den knap treårige Lærke.

Færre forpligtelser

Parret har 310 kvadratmeter til deres rådighed, og den totalt frie udsigt fra stuen på 1. sal, givet mange hyggelige stunder i huset ved søen. Men nu er det tid at finde andre omgivelser for familielivet. Huset er fra 1974, og siden Amin købte huset, har hvert rum gennemgået om grundig renovering.

- Og så vil vi gerne have noget mere tid til børnene, siger Amin, som i den kommende tid som vanligt har travlt med firma- og sommerfester. Desuden cykler han omkring 200 kilometer om ugen.

- Så et mindre hus med lidt færre forpligtelser vil ikke gøre noget, fortæller Amin, som gerne indrømmer, at der også i underholdningsbranchen kan mærkes en nedgang. Han har tidligere fortalt, at han tillige gerne ser huset i kendis-enklaven, Oasis-club, i Tyrkiet solgt.

- Vi er afklaret med at skulle herfra, og glæder os til at indrette vores nye, kommende hjem, siger Line.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden