Tirsdag, 4. marts 2008 - af af Signe Ravn

Amy Winehouse slipper for sigtelse

I februar vandt Amy Winehouse fem Grammyer på én aften for sit album Back to Black. Det er hun den første kvindelige britiske artist, der har præsteret. Men selv ikke den store succes og udsigten til at indspille det prestigefyldte Bond-tema har kunne få
I februar vandt Amy Winehouse fem Grammyer på én aften for sit album Back to Black. Det er hun den første kvindelige britiske artist, der har præsteret. Men selv ikke den store succes og udsigten til at indspille det prestigefyldte Bond-tema har kunne få hende til at droppe sin selvdestruktive adfærd med sene nætter og stoffer.
Foto: All Over
0

Mens de britiske aviser nu rapporterer om, at Amy Winehouse igen er på stoffer, blot få uger efter at have gennemført et afvænningsprogram i London, er der lidt positive nyheder for den skandale-ombruste sangerinde.

Sigtelserne mod Amy Winehouse er nemlig blevet frafaldet.

Amy blev sigtet, da hendes mand Blake Fielder-Civil sidste år blev arresteret for at forhindre rettens arbejde. Han havde betalt en værthusejer et større beløb og en ferierejse for ikke at melde et slagsmål, som Fielder-Civil var involveret i.

Politiet fokuserede på Amy, da de ikke mente, at arbejdsløse Fielder-Civil selv havde flere hundredetusinde kroner på kontoen til at bestikke værthusejeren med. Amy er tidligere blevet afhørt, men er altså ikke længere i politiets søgelys.

Dermed er der én ting mindre at tænke på for Amy, der dog på et tidspunkt skal en tur til Norge, hvor hun og ægtemanden er sigtet for besiddelse af hash. Den sag er blevet udskudt, indtil Blake Fielder-Civil bliver løsladt i England.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden