14. okt. 2012
Af af Juliane Olsen, Newsdesk, Aller Media

Anders Lund Madsen har det bedst i sengen med kæresten

Karin Prehst Utoft og Anders Lund Madsen
Karin Prehst Utoft og Anders Lund Madsen
Foto: AOP
Komikeren Anders Lund Madsen lægger ikke skjul på sin forelskelse og udtaler - har det bedst, når jeg går i seng med min kæreste.

Der er ingen tvivl om, at komikeren Anders Lund Madsen nyder det seksuelle samliv med sin unge forlovede Karin Prehst Utoft.

48-årige Anders Lund Madsen ved så meget, at der er meget, han ikke ved om kvinder. Men han er i den grad glad for, at han har fundet sit livs kærlighed nummer to i den 30-årige skuespiller Karin Prehst Utoft, som er mor til hans fem måneder gamle søn Modig. Derfor er svaret også klart, da han af Magasinet Liv bliver spurgt, hvornår han har det allerbedst.

- Når jeg går i seng med min kæreste. Når jeg sidder helt alene i køkkenet om morgenen. Især når det ene sker lige efter det andet, siger han bramfrit og afslører samtidig, at han også ynder at se sig mæt på kvinden i sit liv om morgenen, før hun vågner.

Selv om Karin Prehst Utoft klart er den yngste i forholdet, så kan hun nu også sagtens være en redningsmand for komikeren, når han kommer uheldigt af sted.

- Jeg låste mig ude i formiddags. Min kæreste kravlede over muren inde fra elværket ved siden af og reddede os alle. Hun er min helt!, fortæller han.

Svært at opdrage børn

Anders Lund Madsen har 22-årige Sofie My, 15-årige Björk og 11-årige Storm fra sit ægteskab med Helle van Dijk, men er altså i en sen alder blevet far til sit barn nummer fire. Han er ikke tvivl om, at det at sætte børn i verden er den mest komplicerede opgave, som et menneske kan påtage sig.

- Børn er klart det sværeste at lave. Fordi der er så meget, man ikke har mulighed for at kontrollere. Og man aner jo dybest set ikke, hvordan det går. Og man tænker hele tiden på det og håber - og det holder aldrig op. Børn er uden sammenligning livets svendeprøve, siger han til Magasinet Liv

Anders Lund Madsen er aktuel med bogstavbogen "Anders Lund Madsens ÆØÅ", der udkommer på forlaget Lindhart og Ringhof.

Læs mere om: