Torsdag, 19. november 2020 - af Stine Ramlyng

Anders Lund Madsens nye baby har fået dette vilde navn

Anders Lund Madsen, hans gravide hustru Karin og børnene Modig, Stærk og Fri.
Anders Lund Madsen, hans gravide hustru Karin og børnene Modig, Stærk og Fri.
Foto: Jesper Sunesen og Mikael Rieck
Anders Lund Madsen er blevet begavet med endnu et lille vidunder, som har fået et navn, der falder helt i tråd med hendes søskendes.

Først fik Anders Lund Madsen børnene Sofie My, Bjørk og Storm med sin tidligere kone, og siden fik han børnene Modig, Stærk og Fri med sin hustru gennem de sidste otte år, Karin Prehst Lund Madsen.

Og nu har de to glade forældre tilføjet endnu et barn til flokken, da Karin i sidste uge fødte deres fjerde fælles barn, pigen Vild, derhjemme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Børnene var med til fødslen

- Og med ét, blev 3 til fire! I lørdags, herhjemme (som jeg plejer), med alle 3 store børn til stede, havde vi fornøjelsen af at byde Vild velkommen til verden. Anders var fødselshjælper og Modig & Stærk klippede navlestrengen, Fri legede med Brio, imens Vild gjorde sin entre på fineste maner - og minsandten om ikke hun er en lille pige!

- Alt gik så fint og godt, og selvom det var endnu en lynfødsel, nåede den sødeste jordemoder, Elin frem - og det var rart! Jeg er fyldt af taknemmelighed over min flok, min krop og mit liv. Tænk at jeg har fået lov til at være så heldig. Jeg er for evigt taknemmelig. #hjemmefødsel #mortil4 #tak, skriver Karin Prehst Lund Madsen i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden