Anders Thomas Jensen aktuel med ny film: Her er hans kendte kone

Nicolas Bro, Andrea Heick Gadeberg, Anders Thomas Jensen og Lars Brygmann. 

Nicolas Bro, Andrea Heick Gadeberg, Anders Thomas Jensen og Lars Brygmann. 

Foto: Mikael Rieck
Onsdag var der gallapremiere på "Retfærdighedens Ryttere", og manden bag, Anders Thomas Jensen, havde god støtte fra hustru og deres børn.

Anders Thomas Jensen er manden bag film som ”Blinkende lygter” og ”De grønne slagtere”, og han er netop nu aktuel med endnu en film.

Onsdag var der gallapremiere på ”Retfærdighedens Ryttere”, som blandt andre Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Lars Brygmann medvirker i. 

På den røde løber var naturligvis også aftenens hovedperson, og Anders Thomas Jensen havde selskab af sine børn og hustruen, som også ved en masse om at lave film.

Manuskriptforfatteren og instruktøren er nemlig gift med skuespilleren Line Kruse. Parret blev gift i 2008, men de mødte hinanden allerede, da de gik i gymnasiet.

De to har således levet sammen i mange år, og også arbejdsmæssigt er de to et godt match.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Stolt Line Kruse

Line Kruse har arbejdet sammen med sin mand på ”Retfærdighedens Ryttere”. Hun har nemlig været coach for unge Andrea Heick Gadeberg, der har en stor rolle i filmen.

- Jeg har været med på alle hendes optagelser og haft hendes ryg og været med til at forberede hende på rollen. Hun er jo mit lille guldæg, og jeg er meget stolt af hendes præstation. Jeg føler også, det er en stor aften for hende. At alt vi har arbejde på i månedsvis, er blevet et så fint resultat, fortalte Line Kruse til premieren.

Anders Thomas Jensen og Line Kruse 
Foto: Mikael Rieck

Anders Thomas Jensen og Line Kruse 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden