Fredag, 2. maj 2008 - af af Signe Ravn

Anderson sælger ud

Pamela Anderson har ryddet op i gemmerne og sælger de næste dage en enorm mængde møbler og nips til alle interesserede på et marked i Malibu.

Pamela Anderson rydder op i sit liv. For nylig fik hun annulleret sit få måneder gamle ægteskab med pokerspilleren Rick Salomon, i sidste uge skiftede hun endelig sit canadiske statsborgerskab ud og blev fuldblods-amerikaner, og nu står hjemmet for tur.

Bryst-baben Pamela må have tømt både loft og kælder i sit hjem, for hun sælger nu en stor mængde effekter på et loppemarked fra i dag klokken otte og frem til søndag.

Effekterne, som alle har været i Pamelas eje, er i den romantiske afdeling. Hvide møbler, fransk inspirerede stole, klædeskabe, kommoder, sengeheste og så videre. Derudover kan interesserede finde aflagt legetøj fra hendes to sønner, porcelæn og plante-potter, ligesom den blonde skuespiller gerne vil af med en større mængde designertøj, sko og tilbehør.

Det vides ikke, hvorfor stjernen har valgt at skille sig af med de mange ejendele.

Aktuel med docu-serie

Pamela har aldrig rigtig fået gang i en solid filmkarriere efter sin rolle i Baywatch, og nu følger hun efter en række andre stjerner, der alle har sagt ja til at invitere tv-seerne indenfor i deres liv. Pamela Anderson har skrevet kontrakt med E! om en ny dokumentar-serie om sit liv. Den bliver sendt til sommer og har fået titlen Pamela.

Seriens producer Randy Barbato fortæller til Eonline.com:

"Pamela bliver en kunstnerisk rig og visuelt smuk serie. Serien tilbyder et hidtil uset indblik i en af tidens mest ikoniske superstjerners liv i en unikt filmet dokumentar-film."

Tja, man skal selvfølgelig heller ikke sætte sit lys under en skæppe.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden