Onsdag, 4. februar 2009 - af af Signe Ravn

Andrea Elisabeth Rudolph bruger egne produkter

Rudolph Care er den første hudplejeserie i verden, der er både økocertificeret og svanemærket. Det fortæller Andrea Elisabeth Rudolph i Eurowoman.
Rudolph Care er den første hudplejeserie i verden, der er både økocertificeret og svanemærket. Det fortæller Andrea Elisabeth Rudolph i Eurowoman.
Foto: Jesper Sunesen/BILLEd-BLADET
Vild med dans-værtinden lancerer nu sine hudplejeprodukter, som hun selv bruger ivrigt.

Det var en kemitest i 2006, der fik Andrea Elisabeth Rudolph til at etablere firmaet Rudolph Care, der skulle fremstille netop den kemifri og allergivenlige hudplejeserie, som hun selv søgte forgæves efter. Og Vild med dans-værtinden glæder sig over resultatet.

"Jeg manglede noget, der både var svanemærket og økologisk. Og når jeg ville købe et svanemærket produkt, var det supermarkedsprodukter, som ikke duftede særlig godt, og som ikke just pyntede på mit badeværelse. Jeg vil jo gerne kunne tage et bad og smøre mig ind i noget, der er lækkert og delikat," siger Andrea i Eurowoman om grunden til, at hun valgte at kaste sig ud i projektet.

"…jeg er lykkedes med lave nogle produkter, som er blevet 100 procent, som jeg gerne ville have dem. Jeg bruger ikke andet, og jeg er så glad for dem," fortæller Andrea om hudplejeserien, der koster fra 295 kroner for seriens billigste produkt, en lip balm, til 1.545 kroner for seriens dyreste produkt - en body balm.


Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden