Onsdag, 24. februar 2021 - af Marianne Singer

Andrea Elisabeth Rudolph: Jeg har kræft

Andrea Elisabeth Rudolph.

Andrea Elisabeth Rudolph.

Foto: Martin Høien
Den 44-årige radio- og tv-vært Andrea Elisabeth Rudolph og grundlægger af skønhedsbranded Rudolph Care fortæller på sin Instagram-profil, at hun har fået brystkræft.

Andrea Elisabeth Rudolph har fået konstateret brystkræft.

Det fortæller hun selv om på sin Instagram-profil og i en presseorientering fra sit skønhedsbrand Rudolph Care. 

"2021 bliver noget anderledes, end jeg havde forestillet mig. Der venter mig et halvt til et helt år, hvor jeg skal arbejde meget mindre og bruge min energi på at blive rask og være sammen med mine børn. Jeg har den dejligste familie, de bedste venner og et stærkt team tæt omkring mig hele vejen. Det betyder alt, og jeg har en stærk tro på, at jeg kommer godt igennem det her – både stærkere og klogere, lyder det fra Andrea Elisabeth Rudolph i presseorienteringen. 

Gode kollegaer 

I pressemeddelelsen kommer Andrea Elisabeth Rudolph desuden ind på sit skønhedsbrand Rudolph Care, der kommer til at køre videre som hidtil med hende på sidelinjen.  "Jeg er ikke bekymret for min virksomhed, den kan sagtens køre med mig på sidelinjen. Det har teamet gjort før, og det kan de gøre igen. Jeg er lige om hjørnet fra kontoret og kommer til at gøre alt det, som jeg får energi af – hvilket også er at være sammen med mine gode kollegaer – så jeg får nok svært ved at holde mig helt væk. Jeg kommer til at savne mine samarbejdspartnere og glæder mig til et gensyn med dem, når jeg igen er klar til det," siger Andrea.
 

Kommer med appel

Andrea Elisabeth Rudolph er, ifølge pressemeddelelsen, ved godt mod og har kun en enkelt appel i forbindelse med sit behandlingsforløb. "Jeg håber, at min familie og jeg kan opretholde så normal en hverdag som muligt. Derfor betyder det meget for mig, at folk omkring os opfører sig helt, som de plejer. Derudover har vi ikke flere kommentarer," siger Andrea.   

Fandt knude

I en vedhæftet video til Instagram-opslaget fortæller Andrea Elisabeth Rudolph, at hun fandt en knude under sin ene arm for fire uger siden og at hun en uge efter fik at vide, at hun har brystkræft og kræft i et par af lymferne under armen. 

Det blev hun både ked af og chokeret over, også fordi hun ikke havde regnet med det.

Derefter kommer Andrea Elisabeth Rudolph med en opfordring til at undersøge sine bryster og sin krop i hele taget. 

Populær vært

Andrea Elisabeth Rudolph blev for alvor kendt af danskerne, da hun var vært på de to første sæsoner af Vild med dans i 2005.

Sidenhed vendte hun flere gange tilbage som vært på det populære TV2-program. 

Privat har Andrea Elisabeth Rudolph tre børn, Isolde, Arthur og Alfred. 

Siden 2016 har hun været gift med den tidligere håndboldspiller Claus Møller Jakobsen, der har to børn, Alma og Oskar, fra et tidligere forhold.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden