Torsdag, 25. maj 2023 — af Catja Klarskov

Andrea Heick Gadeberg flytter fra sin forlovede: Rykker til Fyn med søn af kendt skuespillerpar

Andrea Heick Gadeberg 
Andrea Heick Gadeberg
Foto: Hanne Juul
Andrea Heick Gadeberg flytter snart fra sin forlovede, for i stedet at flytte teltpælene til Odense sammen med søn af et kendt skuespillerpar.

Meget snart rykker det unge skuespiltalent, Andrea Heick Gadeberg, teltpælene op og flytter fra den lejlighed i København, hvor hun i dag bor sammen med sin forlovede, Blaue Blume-guitaristen Robert Jensen Buhl.

I stedet bosætter hun sig for en stund i Odense, hvor hun sammen med en ven fra gymnasiet, der desuden er søn af et dansk skuespillerpar, har fået lejlighed.

Det skriver B.T.

Andrea Heick Gadeberg er blandt andet kendt for sin rolle i TV 2-serien ”Sygeplejeskolen”, ligesom hun havde en bærende rolle i den stjernespækkede spillefilm ”Retfærdighedens ryttere” samt ”SMUK”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men selv om den 24-årige kvinde allerede har udmærket sig på det store lærred, og skrevet sig ind i hjerterne hos mange danskere hjemme i tv-stuerne, så drømmer hun stadig om at få papir på sit talent.

Til sommer rykker skuespillerinden derfor teltpælene op, og sammen med Tobias Staugaard, der er søn af skuespillerparret Morten Staugaard og Christiane Gjellerup, flytter hun til H.C. Andersens hjemstavn for at starte på Den Danske Scenekunstskole pr. 1. august. Det skriver B.T.

Andrea Heick Gadeberg og Tobias Staugaard til premieren på "Den lille havfrue" i Imperial den 24. maj 2023.
Foto: Hanne Juul

– Jeg tror det bliver fedt, vi glæder os til at opleve Odense. Vi har aldrig boet i Odense nogen af os, men det bliver da spændende at forlade København, fortæller Andrea Heick Gadeberg til B.T.

Skuespillerindens forlovede bliver fortsat i hovedstaden, hvor han gør sit studie færdigt. Herefter må tiden vise, om han mon også flytter ind i den lejlighed, hans partner og hendes kammerat har sikret sig på Fyn.

Du kan læse hele artiklen her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden