Mandag, 13. april 2009 - af af Lisbeth Grube

Andrea smider parykken

Fest, farver og ultrakort hår. Andrea Elisabeth Rudolph sammen md Morten Ankerdal.
Fest, farver og ultrakort hår. Andrea Elisabeth Rudolph sammen md Morten Ankerdal.
Foto: Henrik Ohsten / TV 2
Det vakte vildt postyr, da Andrea Elisabeth Rudolph i efteråret pludselig viste sig i ”Vild med dans” med ultrakort hår.

Det viste sig at være en paryk - men denne gang er den god nok! TV-værten har valgt at lade sine lange lokker falde til fordel for en kort page, og Andrea lufter sit nye look 18. april på TV 2, når hun er vært ved det stort anlagt gallashow "Vild med latindans".

For første gang i 30 år afholdes EM i latin for professionelle dansere i Danmark, og det skal fejres med manér i NRGi Arena i Århus. For en enkelt aften bliver det til et glad gensyn med mange af kendingene fra "Vild med dans". De fire danseglade dommere, Britt Bendixen, Anne Lax­holm, Allan Tornsberg og Jens Werner, møder op som ekspertpanel. Thomas Evers Poulsen giver den som kommentator, og The Antonelli Orchestra leverer de fyrige latinrytmer foran næsten 5000 publikummer - heriblandt Anne-Mette Rasmussen.

Andreas medvært, Morten Ankerdal, er til gengæld helt ny på dansegulvet.

- Jeg er med, fordi Claus Elming fejrer sin 40-års fødselsdag den aften. Og jeg glæder mig, for jeg kan godt li' dans. Stemningen i skolegården var ikke til, at jeg skulle gå til dans som barn, men i dag ærgrer det mig, at jeg ikke fulgte min mors opfordring, siger Morten, som fulgte ivrigt med, når hans far, sportsjournalisten Steen Ankerdal, kommenterede dans. Faktisk var Morten med på sidelinjen, da Allan Tornsberg vandt VM for amatører i Edinburgh i 1992!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden