Andrea Vagn Jensen vil ikke presse sig selv

Andrea Vagn Jensen forsøger at undgå, at hun har for mange arbejdsprojekter i gang samtidig. På den måde håber hun at undgå stress.
Andrea Vagn Jensen forsøger at undgå, at hun har for mange arbejdsprojekter i gang samtidig. På den måde håber hun at undgå stress.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespillerinden gik ned med stress sidste år og er nu meget opmærksom på ikke at presse sig selv for meget.

Usikre og konstant skiftende arbejdsforhold og en bror, der blev alvorligt syg af kræft, lagde skuespillerinden Andrea Vagn Jensen ned med stress sidste år. Siden er hun blevet meget opmærksom på sin krops signaler for at undgå at blive udbrændt igen.

"Jeg blev i voldsom grad opmærksom på min sensitivitet. Det er lige som en tallerken, der har fået et lille skår. Den vil altid have en svaghed. Jeg er i højere grad blevet nødt til at være opmærksom på, at der ikke ligger for mange job oven i hinanden," siger Andrea Vagn Jensen til SØNDAG.

"Men det er ikke altid let. Det passer aldrig rigtigt sammen. Hver gang jeg tror, jeg har planlagt en sæson, så ser det fornuftigt ud, bliver der aflyst eller rykket rundt med produktioner, eller der dukker noget op, jeg ikke kan sige nej til," indrømmer Andrea i ugebladet om det svære dilemma.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden