Andreas Bo indgår væddemål med Mascha Vang

Andreas Bo og Mascha Vang.

Andreas Bo og Mascha Vang.

Foto: Birger Storm
Komikeren har væddet med sin kæreste og en personlig træner om, at han kan smide de overflødige kilo og komme i bedre form.

Mascha Vang har tidligere været i skarp træningslejr hos den personlige træner Anne Bech, og nu er det hendes kæreste Andreas Bo Pedersens tur til at komme i sit livs form.

Komikeren har flere gange vist sin bare overkrop frem på TV og i sine shows, og nu har han besluttet sig for, at det er på tide at smide de overflødige kilo – motivationen for at blive fit er et væddemål med Mascha Vang og den personlige træner Henrik Duer.

- Jeg har i flere komiske sammenhænge flashet min torso, som har antaget komiske dimensioner. Nu skal den være knap så sjov, så jeg har indgået et samarbejde med en af landets bedste trænere – Henrik Duer – og Jyllands-Postens web-TV. Jeg skal fra spring-form til god form, skriver Andreas Bo på sin offentlige Facebook-side og tilføjer:

- Det er et væddemål både med min træner og min kæreste.

Fik tæsk på løbebåndet

Andreas Bo understreger, at han tager udfordringen meget seriøst, og at han allerede er i fuld gang med at få testet sin form.

- Efter scanning og blodprøve udfordrede Darth Vader her løbebåndet og konditest – og fik tæsk, som jeg aldrig før har fået tæsk, fortæller komikeren.

Han har dannet par med Mascha Vang siden foråret, og de har netop været på ferie sammen på Mallorca med Maschas datter Hollie Nolia, som fylder to år til oktober.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden