Andreas Bo Pedersen alene igen - arbejdet tager hans tid

Andreas Bo Pedersen

Andreas Bo Pedersen

Foto: Lars Laursen
Danmarks sjove skuespiller Andreas Bo bruger mere tid på jobbet end på kærligheden.

- Jeg arbejder sygeligt mange timer, fortæller Andreas Bo Pedersen, der for nylig gik ud af et forhold. Med en 60-timers arbejdsuge er det ikke nemt at få kærligheden til at fungere.

- Vi var sammen et års tid. Hun er smaddersød, og vi taler stadig rigtig fint sammen.

Andreas Bo Pedersen har kun rosende ord tilovers for ekskæresten Anne, da BILLED-BLADET møder ham til en snak om kærlighed. Det samme gælder hans ekskone, som han var gift med i 13 år og har børnene Emma, 16, og Anton, 12, med. For den succesrige skuespiller er afklaret med sine tidligere forhold og ved godt selv, at han ikke er helt nem at være sammen med.

- Jeg er glad for mit arbejde, og det tager enormt meget af min tid. Så jeg kan sagtens se, at det er svært at forstå, at jeg hver evige eneste gang, der bliver inviteret til bryllup, 40-års fødselsdag eller lignende er nødt til at sige "Jeg kommer så klokken 12, når festen er slut", fortæller Andreas Bo ærligt om udfordringen ved at få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

"Jeg er ikke single"

Andreas Bo bryder sig ikke om betegnelsen single, for han føler ikke, han passer i den kasse.

- Har jeg en kæreste? Nej. Men jeg betragter ikke mig selv som single, for det er en livsstil. Når man er single dater og leder man efter en kæreste, og det gør jeg ikke. Jeg har to dejlige børn og et arbejde, jeg går meget op i. Det er ikke forhold, der fylder i mit liv lige nu.

Forrige lørdag var den 44-årige skuespiller, som bor i Køge, på arbejde i Aalborg og tog efterfølgende på bytur i Jomfru Ane Gade - ikke for at score, men for at more sig.

- Jeg havde ét eneste formål med at gå ud, og det var at have det sjovt. Jeg endte med at spille bordfodbold sammen med fire rigtig rare fyre og sad ynkeligt klokken halv tre om natten og spiste en pita med shawarma, lyder det med et stort grin.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden