21. okt. 2008
Af af Helle Skram de fries/Jan Bergman

Andreas hårfine snyd

Der har været mange delte meninger om Andreas korthårsfrisure ? men det er nu altså en paryk, fastslår Andrea overfor BILLED-BLADET.
Der har været mange delte meninger om Andreas korthårsfrisure ? men det er nu altså en paryk, fastslår Andrea overfor BILLED-BLADET.
Foto: Martin Høien
- Jeg syntes, der skulle ske noget nyt, fortalte Andrea BILLED-BLADET om sin nye frisure, der viste sig at være en paryk.

Overraskelsen var stor, da Vild med dans værten, Andrea Elisabeth Rudolph, trådte ind på gulvet fredag aften med ny korthårsfrisure.

Umiddelbart efter showet afslørede Andrea overfor BILLED-BLADET, at håret var en paryk, og at hun gemte sine egne lange lokker under det korte pjuskede hår.

Selv TV 2's presseafdeling var ikke informeret om joken. Paryk-ideén var udviklet sammen med frisør Søren Hedegaard, der også sørger for, at kronprinsesse Marys altid hår sidder som det skal.

- Jeg syntes, der skulle ske noget nyt, fortalte Andrea. Hun havde set frem til at overraske alle ved, fredagen efter, at have sit lange hår tilbage.

BILLED-BLADET gik med på spøgen og valgte ikke at afsløre TV-værten, men selvom det lykkedes Andrea at fuppe i fredagens show, holdt hemmeligheden ikke en hel uge.

Det er blevet afsløret at Andrea fredag aften igen vil være iført langt hår - medmindre hun laver en ny hårrejsende overraskelse og faktisk lader sig klippe korthåret.

Læs mere om: