Lørdag, 27. december 2008 — af af Preben Petersen

Anette Kokholm chefredaktør på Familie Journal

Den 44-årige Go' Morgen Danmark-vært skal overtage ledelsen på det populære ugeblad.

Anette Kokholm, som igennem de sidste 10 år blandt andet har arbejdet med familie- og livsstilsjournalistik, redaktionel konceptudvikling samt radio og tv, tiltræder den 12. januar 2009 chefredaktørposten i Danmarks største og måske mest traditionsrige ugeblad Familie Journal. Det er således en erfaren kvinde, der i fremtiden skal lede det populære ugeblad i et udfordrende bladmarked.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anette Kokholm, der senest har været kanalchef på Kanal 4, fik i løbet af to år kanalen profileret som en rendyrket kvindekanal og som gift og mor til fem, glæder hun sig til at stå i spidsen for et af de blade, hun selv har fulgt siden teenageårene.

"Jeg glæder mig meget til at føre Familie Journal videre baseret på det fantastiske fundament, der er skabt gennem 132 år, og som har gjort bladet til Danmarks største ugeblad. Familie Journal har altid været en del af mit liv, lige fra jeg som ung teenager læste bladets romaner og noveller til i dag, hvor jeg mere bruger madopskrifterne samt tips og ideer om f.eks. sundhed og velvære som inspiration til min og familiens hverdag," fortæller Anette Kokholm.

Anette Kokholm, 44 år, har igennem de seneste 10 år især arbejdet med journalistik, redaktionel konceptudvikling og ledelse, hvor hun har været ansat på DR som radiovært på bla. Kronsj og Go´ Morgen P3, som redaktionschef og personalechef på DAGEN, som vært på TV2's Go´ Morgen Danmark sammen med Ole Stephensen, som familie- og livsstilsredaktør på B.T., inden hun for SBS lancerede Danmarks første TV kanal for kvinder, Kanal 4, der fra starten af var en kæmpe succes og fortsat vokser i seerandele. Anette Kokholm er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1990. Privat er Anette Kokholm gift og mor til fem børn mellem 8 og 21 år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden