31. jan. 2013
Af af Trine Fisker

Anja Steensig: Jeg kunne ikke drømme om at få flere børn

Anja Steensig Holmbäck
Anja Steensig Holmbäck
Foto: Birger Storm
Den tidligere TV-vært Anja Steensig har tre børn, og det er nok, understreger hun.

Anja Steensig, som mange kender fra både DR Sporten, "Go'morgen Danmark" og "Anja og B.S. på afveje" har droppet karrieren som vært og er i stedet startet som selvstændig, hvor hun sælger smykker.

Et valg, som hun i høj grad brænder for, men det vigtigste i hendes liv er slet og ret kærligheden. Og kærligheden har hun fundet i sin mand gennem 12 år. Da hun mødte Sebastian Holmbäck, havde han inviteret hende ud på en date, og efter en time vidste hun, "at det var ham, jeg skulle dele resten af mit liv med".

Har altid vidst, at jeg skulle have børn

De gik hjem sammen og har ikke sovet hver for sig siden, lige bortset fra de få gange, hvor de har været nødt til det, fordi arbejdsopgaver har skilt dem ad.

At de ville have børn sammen, var de lige så sikre på, som de var sikre på hinanden

- Jeg har altid vidst, at jeg skulle have børn. Da jeg mødte Sebastian, flyttede vi sammen efter fire måneder, og da følte vi begge, at det var, som om vi allerede havde fået børn sammen, de var bare ikke kommet hjem endnu. Egentlig gik vi bare og ventede på, at vi kunne tillade os at få børn, så folk ikke ville sige: "Nå, det var da lige hurtigt nok, I kom i gang med det", fortæller hun i et interview i SØNDAG.

En datter var ikke nok

Men et enkelt barn var ikke nok.

- Da vi så havde fået vores første datter, havde jeg stadig følelsen af, at der var nogen, der ikke var kommet hjem endnu. Vi var nødt til at få et barn mere. Og da vi så fik ham, var den der stadig, den følelse af, at der var endnu én, der ikke var kommet hjem. Men i dét sekund, vores anden søn var født, følte jeg, at nu var familien hel. Nu var det, som det skulle være. Og sådan er det. Jeg kunne ikke drømme om at få flere børn. Og jeg kunne heller ikke have haft færre, siger hun.

Læs mere om: