Fredag, 20. marts 2009 — af af Signe Ravn

Anna David med i ny kampagne

Anna David skal sammen med blandt andre Dicte, Søren Bregendal og Mike Tramp gøre de unge opmærksomme på, at musikskolerne har fede tilbud.
Anna David skal sammen med blandt andre Dicte, Søren Bregendal og Mike Tramp gøre de unge opmærksomme på, at musikskolerne har fede tilbud.
Foto: Rasmus Dengsø
Sangerinden låner sig selv til en ny kampagne, der skal have fat i de unge. Læs her hvorfor.

Anna David, der i øjeblikket er travlt beskæftiget med optagelserne til serien 'Store drømme', hvor hun spiller håbefuld pige, der drømmer om en musikalsk karriere. Men trods et tætpakket program er Anna David med i en ny kampagne, der skal få de unge til at bruge de danske musikskoler.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 16. april stiller Anna David derfor op til en koncert på Københavns Musikskole på Vesterbro klokken 13 sammen med blandt andre Dicte, Søren Bregendal, Mike Tramp og sidste års 'X Factor'-deltager Frederik. Her spiller de sammen med musikskoleeleverne.

Budskabet er, at det absolut ikke er kedeligt at gå på musikskole, men at det tværtimod er der, mange stjerner udklækkes. Efter kick-off-koncerten går turen til forskellige events på musikskoler og hele landet indtil oplysningskampagnens slutning den 2. maj.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden