Søndag, 7. juni 2009 — af af Bent Sennenwaldt

Anne Dorthe Tanderup sagde ja med det samme

Anne Dorte Tanderup var ikke i tvivl, da Bjarne Riis endelig friede til hende.
Anne Dorte Tanderup var ikke i tvivl, da Bjarne Riis endelig friede til hende.
Foto: Thomas Lekfeldt
Den tidligere håndboldstjerne fik sig en overraskelse, da Bjarne Riis pludselig friede til hende.

- Det kom fuldstændig bag på mig, da Bjarne friede, men det var nu ikke sådan, at jeg behøvede nogen lang betænkningstid. Jeg svarede ja med det samme!

Anne Dorte Tanderup glæder sig til lørdag den 1. august. Den dag siger hun og Bjarne Riis ja til hinanden på græsplænen foran deres store villa ved Vejle Fjord efter at have været papirløst par i 12 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har allerede sendt invitationer ud til et sted mellem 90 og 100 gæster, og vi håber selvfølgelig, at de alle sammen kommer, fortæller Anne Dorthe i telefonen fra parrets hjem i Schweiz.

- Bjarne har fået mange spørgsmål gennem årene, om han nu ikke snart tog sig sammen og friede. Men jeg har aldrig presset ham, jeg regnede helt sikkert med, at det kom nok en dag. Og det er faktisk først nu i år, at der er tid til bryllup.

Anne Dorthe Tanderup og Bjarne Riis flyttede fra Italien til Schweiz for tre år siden, og familien trives i deres nye land.

- Vi har det rigtig godt her alle fem. Vi bor i dejlige omgivelser tæt ved børnenes skole. Vores ældste - Christian på snart syv år - går i skole, og de to mindste - Matias på fem og Andreas, 4 - går i børnehave. Vi bor jo i den del af Schweiz, hvor man taler italiensk, så børnene taler både italiensk og engelsk - og dansk, selvfølgelig. Bjarne Riis har ud over de tre sønner med Anne Dorte, yderligere to drenge - Jesper på 19 år og Thomas, 16, - fra sit ægteskab med Mette Riis.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden