Mandag, 22. december 2008 — af af Signe Ravn

Anne Dorthe Tanderup skal hjælpe Riis

Anne Dorte Tanderup har en omfattende viden om kost. Derfor skal hun nu vejlede rytterne på Bjarne Riis? cykelhold Team Saxo Bank.
Anne Dorte Tanderup har en omfattende viden om kost. Derfor skal hun nu vejlede rytterne på Bjarne Riis? cykelhold Team Saxo Bank.
Foto: All Over
Bjarne Riis har bedt sin hustru om at hjælpe rytterne på sit cykelhold. Læs med hvad.

Det kan godt være, at det efterhånden er mange år siden, at Anne Dorthe Tanderup indstillede sin karriere som jernlady på kvindehåndboldlandsholdet, men hendes mand Bjarne Riis har nu bedt hende om hjælp til sit cykelhold Team Saxo Bank. Det skriver sporten.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bjarne Riis, der i forvejen benytter sig af mirakelmageren kropterapeuten Ole Kåre Føli, har indforskrevet Anne Dorte til at hjælpe sine mange ryttere med deres kostvaner: "Kan vi få det her rigtigt op at stå, kan vi skabe en revolution. Hun er skidedygtig. Det bliver sindssygt godt," siger Bjarne Riis begejstret til sporten.dk.

"Det vigtigste er at få dem til at forstå, hvorfor de skal undgå sodavand og bruge nogle andre fedtstoffer i madlavningen, end de måske gør. De skal lære at mærke forskellen," siger Anne Dorte, der også er fortaler for urter og allerede har mærket den positive interesse fra cykelrytterne.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden