10. apr. 2011
Af af Anna Johannesen

Anne Fabricius-Bjerre fest: 70 år og superflot

Anne Fabricius-Bjerre på trappen foran hoveddøren sammen med sine tre børn. Dorte Warnøe Høgh til venstre, Helle Warnøe og bagved Peter Warnøe.
Anne Fabricius-Bjerre på trappen foran hoveddøren sammen med sine tre børn. Dorte Warnøe Høgh til venstre, Helle Warnøe og bagved Peter Warnøe.
Foto: Ole Bjørk
Aftenens værtinde Anne Fabricius-Bjerre så strålende ud i en lang velourjakke fra Marrakech over en lys kjole fra Marni.

Alle etager var i brug, da familie og venner var til fødselsdagsfest hos Anne Fabricius-Bjerre i hendes rækkehus i Klampenborg. Anledningen var hendes 70-års fødselsdag, og antallet af gæster endte også med at blive 70.

Efter at have afleveret overtøj og gaver i et lille telt i forhaven, stod Anne klar med kolde mojitos som velkomstdrinks, og så var der ellers fest og musik til klokken halv to om natten. En af de store overraskelser var rapperen Per Vers, der på rim og sang leverede festlige anekdoter fra Annes liv, så gæsterne lå flade af grin.

Aftenen igennem underholdt Frans Bak og hans band sammen med den brasilianske sangerinde, Silvana Malta. Fra et telt i baghaven kunne gæsterne forsyne sig med de lækreste retter, hvorefter alle fandt deres plads ved borde rundt om i husets tre etager.

Selve fødselsdagen fejrede Anne Fabricius-Bjerre i Marrakech med sine børn, men fredag aften var det altså vennernes tur til at råbe hurra for deres smukke, sjove og søde 70-årige veninde.

Læs mere om: