Tirsdag, 6. september 2011 - af af Jan Bergman & Anne Romanelli, tjekTV.dk

Anne Katrine Okholm Skole ny vært og program på Topmodel

Anne Katrine Okholm Skole
Ny vært i "Topmodel"-universet, Anne Katrine Okholm Skole, skal stå for programmet ”Topmodel Xtra”.
Den nye sæson af ”Danmarks næste Topmodel” præsenterer både et helt nyt ekstraprogram og en helt ny vært.

"Danmarks næste Topmodel" byder på endnu mere modelstof i den nye sæson. Her er der nemlig premiere på "Topmodel Xtra", som vises lige efter hovedprogrammet, skriver tjekTV.dk.

Vært på det nye program bliver Anne Katrine Okholm Skole, som tidligere har stået i spidsen for "Ka' du danse?", "Sangstjerner" og "Elsk mig i nat".

Hun vil følge op på begivenhederne i konkurrencen og bl.a. interviewe de piger, der har måttet vinke farvel. Der vil desuden blive bragt ting på banen, som man ikke så i hovedprogrammet.

- På det programmæssige plan ser jeg frem til at lave et knaldgodt program med drive, kvalitet og menneskelige historier til alle dem, der bare slet ikke kan få nok af "Topmodel". På det personlige plan ser jeg frem til at prøve kræfter med talkshow-formatet, som er nyt for mig og en fed udfordring, siger Anne Katrine.

"Topmodel Xtra" vil også diskutere bredere emner som "hvorfor er modeller tynde" og "er det usundt at være model", og så bliver den ukronede konge af catwalken, Miss J, kendt fra "America's Next Topmodel", et fast element. Han vil give sin uforbeholdne mening om de danske piger og give dem gode råd og kommentarer med på vejen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden