Lørdag, 1. august 2015 — af af Helle Skram de Fries

Anne-Mette Rasmussen begynder et nyt liv som studerende

Anne-Mette Rasmussen skal finde penalhuset frem, for om nogle uger starter hun på universitetet.
Anne-Mette Rasmussen skal finde penalhuset frem, for om nogle uger starter hun på universitetet.
Birger Storm/BILLED-BLADET
Anne-Mette Rasmussen blev jublende glad, da hun fik besked om, at hun er optaget på teologistudiet på Københavns Universitet.

Glæden er stor hos den tidligere statsministerfrue, Anne-Mette Rasmussen.

- Der gik da lige et sus gennem mig, da jeg fik besked om, at jeg er optaget på teologistudiet. Jeg havde gået med en masse sommerfugle i maven og været meget spændt, fortæller 57-årige Anne-Mette Rasmussen til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med sin kommende status som studerende overrasker Anne-Mette Rasmussen endnu en gang. Første gang var, da hun som statsministerfrue i 2008 stillede op som deltager i ”Vild med dans”.

Det var der mange, der ikke fandt passende. Men janteloven har Anne-Mette Rasmussen aldrig givet meget for, og hun dansede sig da også både til en flot fjerdeplads sammen med Thomas Evers Poulsen og til stor respekt.

Senere sagde hun sit pædagogjob i Børnehuset i Holytte op, uddannede sig til Ballroom fitness-instruktør og blev forfatter, foredragsholder og brevkasseredaktør.

Anne-Mette Rasmussen vendte i efteråret tilbage som vikar i Børnehuset, efter hun og gemalen Anders Fogh Rasmussen flyttede hjem fra Bruxelles, da Anders Fogh havde afsluttet sit job som generalsekretær i NATO.

Og nu kaster fru Rasmussen sig altså ud i et nyt kapitel som studerende. Første dag på skolebænken er 1. september.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden