Søndag, 29. marts 2009 — af af Helle Skram de Fries

Anne-Mette Rasmussen er helt vild med sit barnebarn

Anne-Mette med sin ældste datter, Maria.
Anne-Mette Rasmussen med sin ældste datter, Maria.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
- Vi er bare så lykkelige allesammen. Det er rigtig dejligt, fortæller hun til BILLED-BLADET.

- Jo, jeg har skam holdt hende, og det har Anders også. Vi måtte ikke komme og se hende, før der var besøgstid, og jeg syntes, der gik alt for lang tid. Vi var så spændte på at se hende, lyder det begejstret fra Anne-Mette Rasmussen. Søndag den 22. marts nedkom statsministerparrets ældste datter, Maria, 27, med en sund og velskabt datter på 3400 gram og 50 centimeter. Marias mand, Jesper Duelund, var med til fødslen, der tog syv timer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Alt forløb fint; hun er sej, min datter, fortæller Anne-Mette Rasmussen, der sammen med Anders og den yngste datter, Christina, skyndte sig ind på Rigshospitalet for at se det lille nye medlem af familien, så snart det var muligt.

- Christina var så ræd for, at fødslen skulle finde sted, mens hun var på skiferie, men hun var heldigvis hjemme, så hun hurtigt kunne se sin lille niece. Hun er rigtig sød og fin med masser af sort hår, fortæller den glade og stolte mormor. Maria og hendes mand har endnu ikke fundet et navn til den lille pige, der naturligvis skal døbes, når den tid kommer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden