Søndag, 2. august 2015 — af af Helle Skram de Fries

Anne-Mette Rasmussen: Hjernen skal også have gymnastik

Anne-Mette Rasmussen dansede sig i form under Vild med dans. Nu er det hovedet, der skal udfordres, når hun starter på Københavns Universitet den 1. september.
Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Anne-Mette Rasmussen dansede sig i fysisk god form. Nu skal hjernen udfordres.

Den tidligere statsministerfrue har vist sig at indeholde mange sider. Og nu viser hun endnu en, for snart starter hun som universitetsstuderende.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Man ved jo ikke, hvor mange der søger ind på sådan et studie og hvor højt gennemsnit, de har, så jeg var meget spændt på, om jeg kom ind, og nu er jeg meget glad, fortæller den kommende teologistuderende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er noget, jeg har gået og rumlet med et stykke tid. Jeg synes jo ikke, det ligger så langt fra at være pædagog. Begge dele handler blandt andet om mennesker og værdier. Og man bliver aldrig for gammel til at lære noget. Hjernen skal også have noget ”gymnastik” - ligesom kroppen, lyder det fra danseinstruktøren m.m.

- Jeg glad for, det er et studie, hvor de studerende repræsenterer mange forskellige aldersgrupper. Jeg er allerede blevet kontaktet af en, der er optaget på samme studie, som også er mormor ligesom jeg.

Anne-Mette Rasmussen har i alt tre børn og seks børnebørn, som hun stadig vil prioritere at have tid til.

Sønnen Henrik og hans kone, Kristina, har tvillingedøtrene Annelise og Marie og endnu en datter, Karoline. Den ældste datter, Maria og hendes mand Jesper Duelund, har datteren Martha og sønnerne Marcus og Johannes.

Anne-Mette Rasmussens yngste datter, Christina, har endnu ingen børn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden